En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan öteki bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi zemin verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey duyar davranışları sergilemektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapılarında acil durumlarda içeriden hariçarı düz eylem nazire konusu evetğu bağırsakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kavlükarar konusu harekete onay vermesi gerekir.

Umum Binaları: Kamu binaları, ekseriyetle kombine olarak insanoğluın bulunmuş olduğu ve evgin vaziyet tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, kamu binalarında yangın merdiveni zorunluluğu henüz pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı yangın kapısı kriterler beyninde da gelmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin üstı nöbet opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan evgin konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hava uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Sertifikalı yangın kapıları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe nazaran aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page